Ve Stromovce se uskuteční barmanská show ve stylu 30. let

9. 09 2011 | V neděli 11. září 2011 se ve Stromovce uskuteční druhý ročník zábavné akce pro celou rodinu Barmanské originální hry 2011. Tak jako v loňském roce využije sedmá městská část této příležitosti k neformálnímu setkání na téma sociální služby v Praze 7, jehož součástí budou četné charitativní projekty a prezentace neziskových organizací.

Barmanské originální hry 2011, které se ponesou ve stylu 30. let, se uskuteční ve Stromovce u tramvajové smyčky od 14 hodin.

V rámci bohatého programu se mohou návštěvníci těšit na barmanskou synchronní show a řadu soutěží v netradičních disciplínách. Celým odpolednem bude účastníky provázet hudba, opět převážně ve stylu 30. let.

„Tak jako loni jsme velice uvítali příležitost využít takto atraktivní události k tomu, abychom pro širší veřejnost otevřeli diskusi nad sociálními tématy a zároveň pomohli rozličným neziskovým organizacím a poskytovatelům sociálních služeb prezentovat svou činnost a získat podporu pro své charitativní projekty,“ uvedla radní MČ Praha 7 Marcela Justová.

Letos dostanou v rámci Barmanských originálních her prostor především chráněné dílny, nízkoprahová zařízení a další neziskové organizace, které zde budou kromě zvyšování povědomí o své činnosti mít rovněž možnost nabízet rozličné produkty a výrobky.

„Zároveň zde chceme v neformálním prostředí poskytovat co nejkomplexnější a nejsrozumitelnější informace o možnostech, jak se vypořádat s různými nepříznivými životními situacemi, do kterých se čas od času může dostat kdokoli z nás,“ doplnila radní Marcela Justová.

Barmanské originální hry pořádá spol. Kubiczech Production s.r.o. ve spolupráci s  Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o. a Městskou částí Praha 7.

.

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...