EKONANO - Nanotechnologie ve světě vědy

Má pomocí vědy a výzkumů ambice uplatnit se v odvětvích elektroniky (paměťová média, spintronika, bioelektronika, kvantová elektronika), v zdravotnictví (cílená doprava léčiv) a mnoho dalších.

Nanotechnologie ve vědě:

Rozsáhlé možnosti využití nanotechnologií a nanomateriálů má pomocí vědy a výzkumů ambice uplatnit se v odvětvích elektroniky (paměťová média, spintronika, bioelektronika, kvantová elektronika), v zdravotnictví (cílená doprava léčiv), strojírenství (supertvrdé povrchy s nízkým třením, samočisticí nepoškrabatelné laky), chemickém průmyslu (nanotrubice, nanokompozity, selektivní katalýza, aerogely), elektrotechnickém průmyslu (vysokokapacitní záznamová média, fotomateriály, palivové články), optickém průmyslu (optické filtry, fotonické krystaly a fotonická vlákna, integrovaná optika), automobilovém průmyslu, kosmickém průmyslu (katalyzátory, odolné povrchy satelitů),vojenském průmyslu (nanosenzory, konstrukční prvky raketoplánů) a životním prostředím (biodegradace).

ZDARMA Vám neutralizujeme zápach v autě pomocí Anti Odor, aplikujeme čistič skla s funkcí proti zamlžování, které používáme na veškeré čištění vnitřních skel speciálním přípravkem Anti Fog, který se vždycky hodí za mrazivého rána, se zachováním 100% viditelnosti.

 

Zrcadlo, které se neorosí. Sklo automobilu, které v dešti nepotřebuje stěrač. Téměř neušpinitelné a nepromokavé ošacení. Povrch materiálů odpuzující prach, vodu i nečistoty. Solární panely s výkonností o 2-10% vyšší. Kov s vlastním „brněním“. Netušené možnosti ochrany materiálů a povrchů. To vše a mnohem víc získáte velmi snadno jednoduchou aplikací našich přípravků! Vyzkoušejte produkty z naší nabídky EKONANO. Budete překvapeni, co vše dokáží ochránit.