STOP bolestem zad v lázních Jupiter

Řešení, kterého se nám takto dostává, bývá však často bohužel prezentováno přidělením dávek prášků a pilulek. Až v takové situaci pochopíme, že medikace není záplatou na všechno.   

Včasná prevence

Ačkoliv již to může znít jako neustále opakované klišé, pravdou je, že nejlepší léčbou je včasná prevence v podobě pravidelného pohybu přiměřeného zdravotnímu stavu, věku a fyzické kondici. V závěsu za pohybem se veze omezení sezení pouze na tu nejnutnější dobu, volba správné matrace na spaní a zařazení masáží, které nejen, že uvolní svaly, ale dokáží i odbourat stres a napětí. Ty totiž s bolestmi zad úzce souvisí. 

Masáže v Lázních Jupiter

Za masážemi můžete zavítat do našich Lázní Jupiter. Řešíme příčinu bolesti, ne její důsledek! V našem týmu máme zkušené rehabilitační pracovníky i fyzioterapeuty, kteří dokáží na míru sestavit vhodnou rehabilitační léčbu kombinovanou s odborně prováděným uvolňováním svalstva nebo elektroléčbou.

Zbavte se bolesti a potěšte nejen sami sebe, ale pomozte vyřešit nepříjemně bolestivou situaci i svým blízkým. Darujte jim jednu z našich procedur, některý z našich balíčků, nebo rovnou vstupní zdravotní konzultaci, kde jim rady poskytnou již přímo naši specialisté. 

http://www.laznejupiter.cz/jak-vam-muzeme-pomoci/stop-bolestem-zad/